Osebje

Denisa - avtorica in utemeljiteljica razvojnega koncepta BANJANJE® za novorojenčke, dojenčke, predšolske otroke v vodnem okolju. Temelj vsega je njena zdravstvena in pedagoška izobrazba, lastnica mednarodnih akreditiranih licenc inštruktor lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja za dojenčke in predšolske otroke, akreditiran reševalec iz vode, akreditiran vaditelj otroškega plavanja in terapevt v vodi ...

Sem Metka in sem instruktorica lokomotornega, mentalnega in socialnega razvoja tako v vodnih dejavnostih kot na suhemu, ki ljubi otroke, in je po srcu velik otrok, katerega zlahka prepoznate v bazenu z mano. Študirala sem na Ljubljanski Pedagoški fakulteti, ter svoje znanje in ljubezen, do ustvarjanja sem več let z otroci delila v vrtcu in ko sem sprejela svojo največjo službo v življenju biti mama, pa me je pot ... Leta 2018 je opravila specialna izobraževanja in usposabljanja razvojnega koncepta na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja otrok tako na suhem kot v vodnem okolju.

Tjaša je praktik Razvojnega koncepta Banjanje® za novorojenčke, dojenčke, malčke in predšolske otroke. Leta 2022 je opravila specialna izobraževanja in usposabljanja razvojnega koncepta na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja otrok tako na suhem kot v vodnem okolju. Je igriva, srčna in iskrena, sama tudi po srcu en velik otrok, ki uživa v delu z otroki. Banjanje® je spoznala preko svoje družine, ko sta z možem vpisala hčerko v program specialne banje. Zaljubila se je v programe in danes diha s programi, ogrevajo ji srce nasmejani obrazi Vas in Vaših otrok. Vsa izobraževanja opravljam redno in z največjim veseljem, svoje znanje vsakodnevno nadgrajujem, saj mi Vaši napredki in rezultati pomenijo največ .

X
X