Osebje

Denisa - avtorica in utemeljiteljica razvojnega koncepta BANJANJE® za novorojenčke, dojenčke, predšolske otroke v vodnem okolju. Temelj vsega je njena zdravstvena in pedagoška izobrazba, lastnica mednarodnih akreditiranih licenc inštruktor lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja za dojenčke in predšolske otroke, akreditiran reševalec iz vode, akreditiran vaditelj otroškega plavanja in terapevt v vodi ...

Sem Metka in sem instruktorica lokomotornega, mentalnega in socialnega razvoja tako v vodnih dejavnostih kot na suhemu, ki ljubi otroke, in je po srcu velik otrok, katerega zlahka prepoznate v bazenu z mano. Študirala sem na Ljubljanski Pedagoški fakulteti, ter svoje znanje in ljubezen, do ustvarjanja sem več let z otroci delila v vrtcu in ko sem sprejela svojo največjo službo v življenju biti mama, pa me je pot ... Leta 2018 je opravila specialna izobraževanja in usposabljanja razvojnega koncepta na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja otrok tako na suhem kot v vodnem okolju.

Tjaša je praktik Razvojnega koncepta Banjanje® za novorojenčke, dojenčke, malčke in predšolske otroke. Leta 2022 je opravila specialna izobraževanja in usposabljanja razvojnega koncepta na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja otrok tako na suhem kot v vodnem okolju. Je igriva, srčna in iskrena, sama tudi po srcu en velik otrok, ki uživa v delu z otroki. Banjanje® je spoznala preko svoje družine, ko sta z možem vpisala hčerko v program specialne banje. Zaljubila se je v programe in danes diha s programi, ogrevajo ji srce nasmejani obrazi Vas in Vaših otrok. Vsa izobraževanja opravljam redno in z največjim veseljem, svoje znanje vsakodnevno nadgrajujem, saj mi Vaši napredki in rezultati pomenijo največ .

Ime mi je Nina in po izobrazbi sem (zaenkrat še) diplomantka športne vzgoje. Prav tako sem učiteljica smučanja in plavanja. Po naravi sem ekstrovertirana, energična, pozitivno naravnana, kdaj pa kdaj trmasta in predvsem nasmejana. Prihajam iz Celja, kjer sem obiskovala Gimnazijo Celje-Center, nato pa sem se preselila v Ljubljano, saj sem začela študijsko pot na Fakulteti za Šport. Ta mi je dala ogromno dobrega, prisilila me je stopiti izven cone obdobja in mi dala pomembno lekcijo: Študij je pot in ne cilj. Tam sem spoznala, da mi delo v šoli ni namenjeno, in da moram poiskati nekaj, v čemer bom našla veselje, izzive in užitek. Čisto po naključju sem našla Banjanje. Od prvega trenutka sem vedela, da je to delo, ki si ga želim opravljati. Želim pomagati staršem do lepših in bolj sproščenih ur v vodi, prav tako pa upam, da lahko tako staršem kot otrokom pokažem, da je mogoče vse, če le zaupamo sebi in svojim sposobnostim.

Pri Banjanju sem veliko opazovala, se učila in izobraževala. Postopoma so me popeljali skozi izobraževalno pot, ki pa še ni končana. Znanje si želim nadgrajevati vsak dan, saj je učenje vseživljenjski proces, ki se nikoli ne neha in vem, da bom le tako lahko vam in vašim sončkom nudila najboljše. Upam, da bo moja pot pri Banjanju dolga, polna smeha, veselja in čofotanja. Komaj čakam, da se vidimo v bazenu!

Leta 2023 je opravila specialna izobraževanja in usposabljanja razvojnega koncepta na področju lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja otrok tako na suhem kot v vodnem okolju.

X
X