Metka gorše

Moje ime je Metka, vedno nasmejano, energično, optimistično in sila zgovorno dekle. V svojih najstniških letih sem obiskovala gimnazijo Josipa Jurčiča in nato študij nadaljevala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.
Sem  vzgojiteljica in terapevt za lokomotorni, mentalni in socialni razvoj dojenčkov, malčkov in predšolskih otrok v vodi. Prav tako sem inštruktor za pravilni Handling.
Vsa študentska leta sem si “kruh” služila v vrtcu, kjer sem pridobila veliko novih znanj in veščin v vzgoji.
Zdaj sem tudi ponosna mama in ravno ta življenjska naloga me je pripeljala do novega projekta – Banjanje. Sam program sem spoznavala kot mama in ga izkusila na lastni koži, skozi svojo družino. Naj omenim, moja najboljša odločitev.
Začela sem se izobraževati na tem področju in le to znanje stalno nadgrajujem. Opravila sem tudi mednarodno licenco za reševalca iz vode, saj je varnost na prvem mestu. In danes sem  tu, predana tej novi nalogi, izobraževanju in informiranju. Odbanjala sem tudi že kar nekaj malih nadobudnežev in vedno smo zaključili s širokimi nasmehi. Veselim se dela tudi z Vami in vašimi malimi zakladki.