April, 2024

04apr16:0017:00PLAVANJE MALČKOV 16:00 (1 - 2,5)Škofja Loka

Podrobnosti dogodka

Program vadbe za malčke, je namenjen otrokom od 1.- 2,5. leta. Začne se ob 16:00 uri. Program poteka 1x na teden, na isti dan ob isti uri in traja dva meseca in pol.

Program obsega 10 lekcij, posamezna lekcija traja 1 uro.

Program bo potekal v bazenu v Škofji Loki.

Prilagamo opis kako do lokacije:

Bazen (Stara Loka) se nahaja nasproti (čez cesto) osnovne šole Ivana Groharja, pred katero je tudi parkirišče kjer lahko pustite avto. Lahko
pridete z vozičkom, ki ga pustite pred bazenom ali lupinico, ki jo pustite v garderobi. Lepo vabljena oba starša.

V garderobi imate tudi previjalne mize, kjer lahko otročka odložite. Lahko pridete z lupinico, ki jo nesete v garderobo ali z vozičkom, ki ga pustite zunaj pred vstopom v prostore bazena.

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko preoblečete.

Potrebujete kopalke za otroka, brisačko, palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas.

V času šolskih počitnic program banjanja za dojenčke ne poteka.

V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.

Veselimo se čofotanja z Vami.

Naše stranke opozarjamo, da je zakupljen 10 urni tečaj, ki traja 2,5 meseca in ne posamezne ure katere bi lahko izkoriščali kadarkoli.
Za boljše in optimalne rezultate so vaje 1x na teden zapovrstjo, saj se vsaka lekcija navezuje na drugo, vaje se postopoma stopnjujejo in dopolnjujejo. Zaradi tega je nemogoče ure izkoriščati kadarkoli in kjerkoli.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni strani https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kCCuQeBQURHswWHgroXqcC1Uf-aOJC1k in ju izpolnjeni posredujete direktno Vaši inštruktorici na e – mail info@banjanje.si

Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Več...

Čas

(četrtek) 16:00 - 17:00

Lokacija

Škofja Loka

Škofja Loka

PRIJAVA

Cena dogodka 190.00€

Koliko mest potrebujete -1 +

Skupaj 190.00€

10 Preostalih mest

X
X