April, 2024

04apr15:0016:00PLAVANJE DOJENČKOV 15:00Škofja Loka

Podrobnosti dogodka

Program skupinske vadbe za dojenčkov, je namenjen otrokom od 5. meseca do 12. meseca začne se ob 15:00, potekal bo enkrat na teden, na isti dan ob isti uri.

Program obsega 10 lekcij, posamezna lekcija traja 1 uro.

Program bo potekal v bazenu v Škofji Loki.

Prilagamo opis kako do lokacije:

Bazen (Stara Loka) se nahaja nasproti (čez cesto) osnovne šole Ivana Groharja, pred katero je tudi parkirišče kjer lahko pustite avto. Lahko
pridete z vozičkom, ki ga pustite pred bazenom ali lupinico, ki jo pustite v garderobi. Lepo vabljena oba starša.

V garderobi se lahko preoblečete in počakate, da se Vaša skupina začne. V garderobi imate tudi previjalno mizo, kjer lahko otročka odložite. Lahko pridete z lupinico, ki jo nesete v garderobo ali z vozičkom, ki ga pustite pri recepciji ob vstopu v prostore bazena.

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko preoblečete.

Potrebujete kopalno pleničko za otroka, brisačko, palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas.

V času šolskih počitnic program banjanja za dojenčke ne poteka.

V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.

Veselimo se čofotanja z Vami.

Naše stranke opozarjamo, da je zakupljen 10 urni tečaj, ki traja 2,5 meseca in ne posamezne ure katere bi lahko izkoriščali kadarkoli.
Za boljše in optimalne rezultate so vaje 1x na teden zapovrstjo, saj se vsaka lekcija navezuje na drugo, vaje se postopoma stopnjujejo in dopolnjujejo. Zaradi tega je nemogoče ure izkoriščati kadarkoli in kjerkoli.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni strani https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kCCuQeBQURHswWHgroXqcC1Uf-aOJC1k in ju izpolnjeni posredujete direktno Vaši inštruktorici na e – mail info@banjanje.si

Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Več...

Čas

(četrtek) 15:00 - 16:00

Lokacija

Škofja Loka

Škofja Loka

PRIJAVA

Žal vstopnice za ta dogodek niso več na voljo.

X
X