Julij, 2023

06julCel danPLAVANJE DOJENČKOV 14:00 (6. - 12.)Rogaška Slatina

Podrobnosti dogodka

Rogaška riviera DOJENČKI od 5.- 12. meseca starosti

Program skupinske vadbe za dojenčke, je namenjen otrokom od 5. leta do 12. meseca starosti, začne se 14. 6. 2023 ob 14:00, potekal bo enkrat na teden, na isti dan ob isti uri. Možnost prijave do 22. 6. 2023

Kako do lokacije:

Naslov: Rogaška Slatina – Terme Rogaška Slatina
Celjska cesta 5, 3250 Rogaška Slatina

Parkirate na glavnem parkirišču ROGAŠKE RIVIERE.  Na glavni recepciji poveste, da ste prišli na Banjanje ter prevzamete svojo zapestnico. Do garderobe lahko vstopate z vozičkom, nato pa le z lupinico. Priporočamo Vam, da se sami uredite v garderobi, otroka pa uredite na ležalniku na bazenu.

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko preoblečete.

Drugi spremljevalec (ati, babica, itd.) mora svojo karto doplačati na hotelski recepciji za ceno 7,50€ (3 – urna karta).

Potrebujete kopalno pleničko, kopalke za otroka, brisačko, palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas.

V času šolskih počitnic programi banjanja ne potekajo zaradi prevelike gneče na bazenih.

V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.

Veselimo se čofotanja z Vami.

Naše stranke opozarjamo, da je zakupljen 10 urni tečaj, ki traja 2,5 meseca in ne posamezne ure katere bi lahko izkoriščali kadarkoli.
Za boljše in optimalne rezultate so vaje 1x na teden zapovrstjo, saj se vsaka lekcija navezuje na drugo, vaje se postopoma stopnjujejo in dopolnjujejo. Zaradi tega je nemogoče ure izkoriščati kadarkoli in kjerkoli.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni strani https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kCCuQeBQURHswWHgroXqcC1Uf-aOJC1k in ju izpolnjeni posredujete direktno Vaši inštruktorici na e – mail nina@banjanje.si

Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Več...

Čas

Cel dan (četrtek)

Lokacija

ROGAŠKA RIVIERA

Celjska cesta 5

PRIJAVA

Žal vstopnice za ta dogodek niso več na voljo.

X
X