April, 2024

03apr14:0015:00PLAVANJE DOJENČKOV 14:00Terme Snovik

Podrobnosti dogodka

Program je 10urni in poteka vsak teden ob isti uri.

Kako do bazena ?

Parkirate na glavnem parkirišču Term Snovik.  Na glavni recepciji poveste, da ste prišli na Banjanje ter prevzamete svojo zapestnico. Do garderobe lahko vstopate z vozičkom, nato pa le z lupinico. Priporočamo Vam, da se sami uredite v garderobi, otroka pa uredite na ležalniku na bazenu.

Prilagam lokacijo:  https://goo.gl/maps/PKJy67erTA21kxoh7

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko preoblečete. Potrebujete kopalno pleničko za otroka,  brisačo in palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas.

V času šolskih počitnic program Banjanja za dojenčke in malčke ne poteka.

V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni strani https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kCCuQeBQURHswWHgroXqcC1Uf-aOJC1k in ju izpolnjeni posredujete direktno Vaši inštruktorici na e – mail metka@banjanje.si

Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Veselimo se čofotanja z Vami.

Več...

Čas

(Sreda) 14:00 - 15:00

Lokacija

Terme Snovik

Snovik 7

PRIJAVA

Žal vstopnice za ta dogodek niso več na voljo.

X
X