Februar, 2024

07feb15:0016:00PLAVANJE DOJENČKOV 15:00Terme Zreče

Podrobnosti dogodka

Program skupinske vadbe za dojenčkov, je namenjen otrokom od 5. meseca do 12. meseca začne se 7. 2. 2024 ob 15:00, potekal bo enkrat na teden, na isti dan ob isti uri.

Program obsega 10 lekcij, posamezna lekcija traja 1 uro.

Program bo potekal v Termah Zreče

Prilagamo opis kako do lokacije:

“V Terme Zreče vstopate na recepciji pri zdravstvenem delu. Na recepciji boste povedali svoje ime in priimek kateri se zapiše na naš seznam. Pri naslednjih obiskih bo ga. receptorka obkljukala Vašo prisotnost. Uporabljate lahko obe garderobi. Garderoba v spodnjih prostorih je večja, ima previjalno mizo in sušilce za lase. Po vsaki vadbi, ki traja 60 minut Vam pripadata dve uri kopanja in mirnega odhoda iz bazena.
Cena celotnega programa vključuje enega starša in otroka. Vsak dodaten spremljevalec mora plačati vstopnino na recepciji. Lahko pridete z vozičkom, ki ga pustite pred bazenom ali lupinico, ki jo pustite v garderobi. Lepo vabljena oba starša.

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko preoblečete.

Potrebujete kopalno pleničko za otroka, brisačko, palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas.

V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.

Veselimo se čofotanja z Vami.

Naše stranke opozarjamo, da je zakupljen 10 urni tečaj, ki traja 2,5 meseca in ne posamezne ure katere bi lahko izkoriščali kadarkoli.
Za boljše in optimalne rezultate so vaje 1x na teden zapovrstjo, saj se vsaka lekcija navezuje na drugo, vaje se postopoma stopnjujejo in dopolnjujejo. Zaradi tega je nemogoče ure izkoriščati kadarkoli in kjerkoli.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni strani https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kCCuQeBQURHswWHgroXqcC1Uf-aOJC1k in ju izpolnjeni posredujete direktno Vaši inštruktorici na e – mail info@banjanje.si

Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Več...

Čas

(Sreda) 15:00 - 16:00

Lokacija

Terme Zreče

Cesta na Roglo 15

PRIJAVA

Žal vstopnice za ta dogodek niso več na voljo.

X
X