Marec, 2024

14mar10:0011:00PLAVANJE DOJENČKOV 10:00IZOLA

Podrobnosti dogodka

Program skupinske vadbe za dojenčke se začne ob 10:00, potekal bo vsak teden, na isti dan ob isti uri.

Program bo potekal v bazenu hotela Floramare health resort in obsega 10 zaporednih ur in traja 2,5 mesece.

Prilagamo povezavo:

https://maps.app.goo.gl/m9FHsUS54XY6pcsBA

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko preoblečete. Potrebujete kopalno pleničko za otročka, brisačko, palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas. Po vsaki končani lekciji Vam pripadajo dve uri čofotanja na bazenu.

V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni strani https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1kCCuQeBQURHswWHgroXqcC1Uf-aOJC1k in ju izpolnjeni posredujete direktno Vaši inštruktorici na e – mail tjasa@gmail.com

Vadbo vodi učiteljica plavanja in usposobljena inštruktorica za mentalni, psihomotorični ter socialni razvoj otrok v vodnem okolju po konceptu banjanje® in z licenco za reševanje iz vode izdano v Sloveniji.

  • Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Veselimo se čofotanja z Vami.

Več...

Čas

(četrtek) 10:00 - 11:00

Lokacija

IZOLA - Floramare health resort

Levstikova ulica 1, 6310 Izola - Isola

PRIJAVA

Žal vstopnice za ta dogodek niso več na voljo.

X
X