Januar, 2024

31jan17:3018:30PLAVANJE MALČKOV (2,5 - 4) 17:30Thermal Resort Lendava

Podrobnosti dogodka

Program skupinske vadbe za malčke, je namenjen otrokom od 2,5 – 5. leta, potekal bo enkrat na teden, na isti dan ob isti uri.
Program obsega 10 lekcij, posamezna lekcija traja 1 uro.

Program bo potekal v Termah Lendava.

Prilagamo opis kako do lokacije:
“V Terme Lendava vstopite in greste mimo recepcije, do konca in po stopnicah navzdol. Zraven je tudi dvigalo, da vam bo lažje z vozičkom. Spodaj na recepciji boste povedali svoje ime in priimek kateri se zapiše na naš seznam. Pri naslednjih obiskih bo ga. receptorka obkljukala Vašo prisotnost. Ko vsopite so na desni strani garderobe in omarice. Po vsaki vadbi, ki traja 60 minut Vam pripadata dve uri kopanja in mirnega odhoda iz bazena.

Cena celotnega programa vključuje enega starša in otroka. Vsak dodaten spremljevalec mora plačati znižano vstopnino na recepciji. Lahko pridete z vozičkom, ki ga pustite pred bazenom ali lupinico, ki jo nesete s sabo.

Lepo vabljena oba starša.

Prosimo Vas, da prihajate 15 min pred začetkom, da se lahko v miru preoblečete in pripravite.
Potrebujete kopalno pleničko za otroka, brisačko, palčke za ušesa ter kopalke in plavalna očala za Vas.
V tednu, ko ima Vaš otrok cepljenje Vam priporočamo počitek in možnost nadomestitve termina.
Veselimo se čofotanja z Vami.
Naše stranke opozarjamo, da je zakupljen 10 urni tečaj, ki traja 2,5 meseca in ne posamezne ure katere bi lahko izkoriščali kadarkoli.
Za boljše in optimalne rezultate so vaje 1x na teden zapovrstjo, saj se vsaka lekcija navezuje na drugo, vaje se postopoma stopnjujejo in dopolnjujejo. Zaradi tega je nemogoče ure izkoriščati kadarkoli in kjerkoli.

Tri dni pred pričetkom izbranega programa Vas bomo obveščali po e – mailu, kjer boste dobili zadnje informacije. V primeru udeležbe in izvedenega plačila, Vas naprošamo, da izpolnite prijavnico ter izjavo, katero najdete na spletni:

Opozarjamo, da se oba dokumenta lahko izpolnita direktno na telefonu ali računalniku in ju ni potrebno podpisovati. Dokumenta podpišete osebno na bazenu z Vašo inštruktorico.

Več...

PRIJAVA

Žal vstopnice za ta dogodek niso več na voljo.

X
X